Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Усмихнато лято с 50 % отстъпка от Microinvest!

Усмихнато лято с 50 % отстъпка от Microinvest! Слънчево, усмихнато и страхотно лято с 50 % отстъпка за търговски и счетоводен софтуер от Microinvest! От 01.07.2016 г. до 29.07.2016 г. изберете и вземете Вашите любими продукти от категория Софтуер на Microinvest на половин цена! В промоцията са включени и пакетите за 3, 5 и 10 работни места, както и лицензи за работа с база данни. Научете повече за промоцията тук и се възползвайте още сега!

Бъдете в облака с Microinvest и вземете Вашия ПОДАРЪК!

Бъдете в облака с Microinvest и вземете Вашия ПОДАРЪК! Microinvest предлага възможност за автоматично облачно архивиране и защита на данните, създавани и обработвани в Microinvest Делта Pro!
Ние знаем колко важна и ценна е Вашата информация. Затова непрекъснато развиваме нашите продукти, за да осигурим не само удобство за ежедневната работа, но и възможност да защитите Вашия труд. Оказва се, че съхраняването на информацията на локалните компютри на потребителите не гарантира тяхната безопасност. Компютърът може да стане жертва на хакери или вирус, на фатален технически проблем или просто без да искаме да изтрием важна информация. За да реши този проблем, Microinvest добави нова технология за „облачно архивиране“ в последната версия на продукта Microinvest Делта Pro. Чрез интегрираната технология Вашите данни са на сигурно място, добре съхранявани на защитени сървъри. Получавате достъп до Вашите файлове по всяко време и от всяко устройство. Облачното архивиране е най-съвременният и надежден начин да защитите Вашите данни. Научете какви са предимсвата за Вас от тук!
Вашият ПОДАРЪК: Първите 20 читатели на Microinvest Бюлетин, заявили желание да осигурят максимална защита на данните си, като изпратят своето име, име на фирма и контакти на e-mail: marketing@microinvest.net, получават 6 месечен абонамент за облачно архивиране БЕЗПЛАТНО! (необходимa последна версия на Microinvest Делта Pro)

Възможност за внедряване на ERP система с европейско финансиране!

Възможност за внедряване на ERP система с европейско финансиране! Покупката и внедряването на ERP система вече е възможно с минимална инвестиция чрез безвъзмездно еврофинансиране. На 15.06.2016 г. стартира процедура за подбор на проекти „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“, част от Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“ 2014-2020. Всяка фирма, която има нужда от система за управление на бизнеса, може да кандидатства. Microinvest предлага контакт с подходяща консултантска компания, съдействие при изготвяне на проект за внедряване на ERP система и индивидуална схема на плащане съобразно изискванията, заложени в процедурата. Нашият екип е на разположение за допълнителна консултация и лична среща! Свържете се с нас на: 02 9 55 55 15; 0889 00 12 80; erp@microinvest.net.

InvoicePro.bg с HTTPS криптирана връзка

InvoicePro.bg с HTTPS криптирана връзка Освен отлична функционалност сайтът за безплатно онлайн издаване на платежни документи InvoicePro.bg вече работи и по HTTPS протокол, за да осигури най-всиока защита за Вашите данни. С използването на HTTPS информацията на InvoicePro.bg е криптирана и гарантира, че само Вие знаете какви действия извършвате през платформата. HTTPS протоколът не само защитава Вашите данни, а реално осигурява сигурност в три направления: 1. Удостоверяване на сайта (InvoicePro.bg е гарантирано сайтът, за който се представя); 2. Достоверност на данните (наличието на HTTPS удостоверява, че няма хакерска намеса в InvoicePro.bg); 3. Криптиране на данните (всичко, което споделяте и извършвате на InvoicePro.bg е защитено). Присъединете се към безплатната платформа за издаване на фактури InvoicePro.bg сега!

Ново! Microinvest Bridge

Ново! Microinvest Bridge Microinvest Bridge представлява иновативен продукт за изграждане на асиметрична репликация, която позволява разтоварване на отдалечени работни места и концентриране на данните върху един централен сървър. Програмният продукт работи чрез еднопосочно прехвърляне на данните от отдалечени обекти към сървър в офиса на фирмата, като по този начин отдалечените обекти нямат натрупване на операции и съответно натоварването на компютрите е ниско. В същото време централният сървър притежава всички данни, за да се проследи целият обем от доставки и продажби по обектите и да се съставя цялостна картина на операциите в организацията. Като резултат от работата на Microinvest Bridge е минимална база по обектите и пълна картина на операциите на централния сървър. Това позволява работа на по-слаби компютри, както и защита на данните от злонамерени продавачи или друг персонал в обекта. Вижте повече информация за новия продукт тук.
В това издание:
Усмихнато лято с 50 % отстъпка от Microinvest!
Бъдете в облака с Microinvest и вземете Вашия ПОДАРЪК!
Възможност за внедряване на ERP система с европейско финансиране!
InvoicePro.bg с HTTPS криптирана връзка
Ново! Microinvest Bridge
Новини:
Обект на месец юни - SKYFALL Infinity Pool Bar & Food, Варна
Решение за защита от криптовирус
Система за картови разплащания без банкова сметка
Цветни касови апарати
Бързи връзки:
Документация
Microinvest в YouTube
Решения за мобилна търговия
Форум
Промоции


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк