Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

„Магическа“ USB Flash за защита на данните

„Магическа“ USB Flash за защита на данните Microinvest създаде специална комбинация от Microinvest Архи Pro и USB Flash памет с обем от 8 GB, които работят в тандем. Целта на този хибриден продукт е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора. Само поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми. За по-лесното разпознаване на точно това устройство, върху него има специален надпис „Microinvest Архиви“. Цената на USB Flash устройството е 29.90 лева без ДДС и осигурява една безплатна актуализация на Microinvest Архи Pro до версия 4.50.000. Самата USB Flash памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове. Свържете се с нас за повече информация и поръчки.

Нова версия на Microinvest Делта Pro – скоро и в срок!

Нова версия на Microinvest Делта Pro – скоро и в срок! Подготовката на новата версия на Microinvest Делта Pro върви с пълни сили, за да бъде на разположение за актуализация на продукта в срок - до края на месец февруари. В нея ще са отразени измененията в ДДС дневниците, съгласно обнародвана в ДВ промяна в „ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДАНЪК ВЪРХУ ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ“. След актуализация ще имате възможност бързо и лесно да обработите и подадете данните за 02.2016 г. до 14.03.2016 г.

Към момента можете да продължите работа с текущата версия на системата, като файловете с данни за 01.2016 г. ще се подават до 14.02.2016 г. по стария начин, както е указано в предходните и заключителни разпоредби на Правилника. Разбира се, освен задължителните нормативни изменения, новата версия на Microinvest Делта Pro ще предложи допълнителни удобства и подобрения за комфортна и прецизна работа! Следете нашия сайт за актуални новини относно новите версии на продуктите.

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – крачка напред пред останалите с всички нормативни изменения за 2016 г.

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – крачка напред пред останалите с всички нормативни изменения за 2016 г. Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е актуализирана и новата версия вече може да бъде изтеглена от нашия сайт тук. Версията включва всички нормативни изменения за 2016 г., които са публикувани в ДВ към момента. Сред по-важните промени са: актуализация на бланката и начина на попълване на Декларация обр. 1, както и актуализация в бланката на Декларация обр. 6; промяна на размера на минималната месечна работна заплата за страната; актуализация на таблицата с минимален месечен размер на осигурителния доход за 2016 г. по основни икономически дейности; ъпдейт на таблицата за определяне размера на осигурителната вноска за фонд „Трудова злополука и професионална болест“; актуализация на номенклатура НКПД; създаден е изцяло нов XML формат за болнични и обезщетения за майчинство; добавено автоматично попълване на новото Приложение 9 (към чл. 8, ал. 1 и чл. 11, ал. 1 от НПОПДОО); нов електронен формат за въвеждане на данни и промяна на обстоятелства в приложения 9, 10 и 11. … и много други. Списък с всички изменения и новости, добавени в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro вижте тук.

Специализирани решения за Вашия бизнес

Специализирани решения за Вашия бизнес С грижата си към клиента ние подбираме и тестваме всички хардуерни устройства, които Ви предлагаме. Работим с доставчици, отговарящи на най-високи критерии за качество и надеждност. По този начин можем да Ви предложим специализирани системи без аналог на пазара, които съдържат надеждни компютри, лаптопи, фискални устройства, POS терминали, в допълнение със софтуерни продукти с марката Microinvest. Доверете се на нашите консултанти, които ще Ви предложат най-подходящото решение, съобразено изцяло с Вашите бизнес нужди. Ние имаме наблюдение върху процесите, които протичат във всяка счетоводна кантора, търговска фирма, заведение, магазин или склад и имаме готовност да дадем адекватни решения за тяхната оптимизация. Само при нас ще получите съвет кой компютър е с достатъчно добри параметри, за да автоматизира Вашата дейност, без да е необходимо да е излишно скъпа инвестиция, кое мобилно устройство ще е най-удобно за Вашите мобилни търговци, дали да изберете касов апарат или фискален принтер и още много полезни идеи. Вие разчитате на различни хардуерни устройства в ежедневната си работа да управляват Вашата ценна информация и ресурси, затова не правете компромис с производителността, ефективността и защитата на Вашите данни, а се свържете с нас за безплатен съвет и консултация!

НОВО! Microinvest представя MyPOS

НОВО! Microinvest представя MyPOS Представяме Ви иновативна система за небанкови мобилни разплащания - MyPOS! Като водеща IT компания, ние от Microinvest търсим различни и нови решения за бизнеса и смятаме, че тази алтернатива за удобно и мобилно POS разплащане с Вашите клиенти ще Ви спести разходи и ще повиши удовлетвореността на клиентите Ви без значение от сферата Ви на дейност. Системата myPOS се състои от мобилен POS терминал и безплатна индивидуална регистрация с Вашите данни в платформата: mypos.eu.
Чрез myPOS получавате картови плащания от Вашите клиенти мигновено, независимо каква карта използват и имате незабавен достъп до парите в различни валути, без да имате нужда от специална банкова сметка. Регистрацията в myPOS Ви дава достъп до сметка за електронни пари, която позволява да съхранявате Вашите средства и да правите плащания. myPOS е изключително удобно решение, защото използването му е без такси и абонаменти за терминали, без създаване на банкови сметки, осигуряващо независимост от банки, значително по-нисък процент такса при транзакции с моментален достъп до парите. Всичко това получавате след безплатна регистрация в системата. myPOS е официално сертифицирана система за разплащания от БНБ. Свържете с наш консултант или изпратете Вашето запитване на e-mail: mypos@microinvest.net, за да получите повече информация и да заявите демонстрация на системата.

Microinvest на EuroCIS 2016

Microinvest на EuroCIS 2016 За поредна година Microinvest ще вземе участие в едно от най-големите световни IT изложения - EuroCIS 2016. Събитието събира под един покрив стотици компании в областта на софтуерните системи, системи за разплащане, електронната търговия, мобилни решения, POS оборудване, информационна сигурност и много други. От 22 до 25 февруари в рамките на изложението, Microinvest ще демонстрира за първи път нов продукт за Android, който е приложим за управление на ресторанти и търговски обекти. Решението ще осигури напълно нов начин за използване на традиционния софтуер за обработка на поръчки от клиенти и ще предложи цялостно потребителско преживяване. Ще очакваме всички наши партньори и клиенти, желаещи да се запознаят с новостите, които сме приготвили за събитието, на нашия щанд - Е68 в зала 10.
В това издание:
„Магическа“ USB Flash за защита на данните
Нова версия на Microinvest Делта Pro – скоро и в срок!
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – крачка напред пред останалите с всички нормативни изменения за 2016 г.
Специализирани решения за Вашия бизнес
НОВО! Microinvest представя MyPOS
Microinvest на EuroCIS 2016
Новини:
Нови мобилни устройства с Windows 10
Подаръци с всяка покупка от Microinvest
Поддръжка на касов апарат или фискален принтер за 69 лв. за 1 година!
Готови решения за мобилна търговия
Microinvest офис София с удължено работно време: 8:00 ч. - 18:30 ч.
Бързи връзки:
Документация
Форум с практически казуси и съвети
Счетоводен портал
Нови обекти със софтуер на Microinvest - снимки и описания


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк