Microinvest Partner Program

Актуализация на Microinvest Делта Pro

Актуализация на Microinvest Делта Pro Представяме на Вашето внимание новата версия на Microinvest Делта Pro, изцяло измененa по препоръки на клиенти. Като следваща стъпка в развитието на продукта са залегнали интересни функции и проверки, нови удобства при работа и автоматични операции. Отново е достъпна функцията за търсене на партньори по ЕИК, с автоматично извличане на данни за регистрирани и нерегистрирани по ДДС юридически лица. Оптимизирани са справките и бързодействието при работа. Добавена е възможност за заключване на счетоводните години, която елиминира грешки при работа в минал отчетен период. Разгледайте всички изменения в продукта от страницата на Microinvest Делта Pro.

Обновено Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Обновено Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Новата 2013 година започна с очаквани и неочаквани изменения в нормативната уредба. Първоначално от НАП публикуваха нова версия (5.04) на техния софтуер за проверка на данните, след което съвсем неочаквано промениха стандартните бланки. От наша страна бяха изпълнени всички изменения и на сайта се публикува безплатна версия за актуализация. Пълният списък с изменения можете да прочетете във фирмения форум на Microinvest. Клиентите, които използват версия 2.00.001 получават новата актуализация напълно безплатно. По този начин нашата фирма предоставя бонус за всички свои лоялни клиенти и не изисква допълнително плащане, поради късно публикуваните изменения на нормативната база.

Подарък! Три месеца безплатна поддръжка на касов апарат

Подарък! Три месеца безплатна поддръжка на касов апарат За да работите с Вашето фискално устройство безпроблемно, е необходимо да имате валиден договор за поддръжка към специализиран сервиз, както и да подновите абонамента си за GPRS свързаността с приходната агенция! Единствено Microinvest може да Ви предложи наистина отлични условия за подновяване на договора за абонаментно обслужване на Вашия касов апарат. За целта сме предвидили специални оферти и големи отстъпки, като цените за едногодишен договор започват от 9 EUR без ДДС.
Ще Ви подарим три месеца безплатна поддръжка на Вашия касов апарат, ако в периода от 1 март до 1 април 2013 г. подновите и/или сключите абонаментен договор с нашия фискален сервиз, като доведете Ваш приятел, който до момента не е използвал нашите услуги. При нас не се налага да чакате, а обслужването е бързо и ефективно. Свържете се с нас, за да Ви направим отлично предложение.

Прочетохте ли бюлетина?

Прочетохте ли бюлетина? Това е третият пореден бюлетин с подарък за Вас. При първия имаше специални отстъпки, при втория - дадохме 50 безплатни актуализации. Сега отново продължаваме тази кампания. На произволни места в нашия български форум ще поставим 20 ключа за актуализации на различни продукти. Използвайте търсене (чрез Google и търсенето във форума) и актуализирайте своя софтуер. Общата стойност на тези ключове е над 1400 лева. Използвайте ги! И отново - изводът е в ползата от бюлетините на Microinvest, следете ги, всеки път ще Ви изненадваме с нещо приятно. Кодовете са разхвърляни из форума на Microinvest, от Вас зависи да ги откриете.
В това издание:
Актуализация на Microinvest Делта Pro
Обновено Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Подарък! Три месеца безплатна поддръжка на касов апарат
Прочетохте ли бюлетина?
Новини:
Безплатен счетоводен семинар, Перник
Продуктови обучения
Безплатно SMS известяване за нови версии
Microinvest в YouTube
Бързи връзки:
Виртуална презентационна зала Microinvest
Безплатни фактури онлайн
Warehouseopen.org
Obiavi.bg
Форум
Корпоративен блог


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest