Microinvest Partner Program

Microinvest преминава към 100% електронно фактуриране

Microinvest преминава към 100% електронно фактуриране В последните години Microinvest прави уверени стъпки, за да се превърне в "зелена компания". От началото на 2013 г. фирмата премина към 100% електронно фактуриране. Фактурите за извършените продажби на стоки и услуги се генерират автоматично и се изпращат на посочен от клиента e-mail. С това се спестява огромно количество хартия, елиминират се и енергийните разходи за физически транспорт на документите. Всичко става много по-бързо и ефективно, няма загубени или неполучени фактури. Документите са достъпни чрез сайт за онлайн фактуриране (www.InvoicePro.bg), при това 24 часа в денонощието и без възможност за случайно изгубване или умишлено унищожаване. Технологията изисква единствено валиден и активен e-mail на клиентите. Останалото се изпълнява автоматично от софтуера на Microinvest.

Microinvest общност

Microinvest общност Всички нови версии на продуктите от серията Pro имат привлекателна функция, достъпна чрез меню Помощ/Microinvest общност. Това е авангардно решение за моментален обмен на съобщения между потребителите. Идеята е да напишете нещо и всички други активни потребители да го прочетат. От своя страна всеки може да отговори и да помогне на хората, които работят със системите на Microinvest. Заедно всички са по-силни, особено в ситуации, когато някой вече се е сблъсквал с такъв проблем, например предаване на данни в НАП, определени казуси и нормативни процедури. Добавена е и система за рейтинг, може да се оцени всяко мнение, а потребителите с най-висок рейтинг ще получават бонуси от Microinvest - безплатни актуализации, лицензи и приоритетна поддръжка. За повече информация разгледайте новото меню Помощ/Microinvest общност. Информация могат да публикуват само потребители с регистрирани копия на продуктите.

Въпросите се повтарят, решенията също!

Въпросите се повтарят, решенията също! Microinvest систематизира знанията по продуктите в централна База знания. По този начин всеки потребител може да потърси и сам да реши основна част от въпросите по своите продукти. Ако Ви трябва информация за SQL сървърите, настройките на програмата, системата за отстъпки в магазин и ресторант, База знания е точното място, където ще получите качествена информация. Същото важи за системите, за изискванията, за поддръжката и дори за специфични въпроси като това, как да свържем фискален принтер или да настроим печат на междинни бележки в ресторант. Отворете базата знания, там може би стоят въпросите, които Вас ви интересуват и имат стандартно решение. Интересна е възможността да научите за някоя функция в програмата, която е полезна, но Вие не я знаете.

Новата версия на Microinvest FormScript

Новата версия на Microinvest FormScript От началото на 2013 година се промениха изискванията за платежни нареждания към НАП. Своевременно в Microinvest FormScript настъпиха изменения в съответствие с новите изисквания. Продуктът беше бързо актуализиран и неговата нова версия е вече публикувана на сайта. Измененията са малко, но съществени и отговарят точно на потребностите на счетоводната гилдия. Запознайте се с новостите от сайта и актуализирайте програмата. Това ще спести време и усилия при създаването на платежни документи.

Ползата от бюлетина на Microinvest

Ползата от бюлетина на Microinvest В предишния бюлетин имаше специална отстъпка за всички, които се постараха да го прочетат изцяло. Настоящият бюлетин също предлага бонус за тези, които го следят. Ако Вие четете този текст и имате заплатена актуализация в предишните 30 дни (в периода 15 януари – 15 февруари), тогава получавате възможност за още една актуализация на произволен продукт от серията Pro. Предложението е валидно за първите 50 потребители, които днес (15.02.2013 година) изпратят писмо до marketing@microinvest.net и посочат номера на фактурата за актуализация. Така Вие ще можете безплатно да обновите продуктите при следващите промени на НАП. Възползвайте се от тази възможност и споделете с Ваши колеги. Всяка фирма може да участва само по веднъж, ще се предоставят единствено кодове за електронна актуализация, които ще получите на адреса, от който сте ни написали.

Фискален сервиз от Microinvest

Фискален сервиз от Microinvest За последната година Microinvest се превърна в един от най-качествените фискални сервизи в България. Прилагайки отличния си технологичен опит от компютърните системи, заедно със знанията в областта на фискалните устройства, Microinvest предлага перфектно съотношение цена/качество за своите клиенти. Ние можем да извлечем максимума от фискалното устройство и да направим система, която да работи за Вас. Също така цените ни са оптимални на фона на конкурентите. Свържете се с нас и получете най-изгодната цена за договор към фискално устройство, пакет услуги за VIP клиенти и много коректно отношение. При това можем да предложим една от най-развитите партньорски мрежи в България. Не отлагайте, обединете системата около един основен доставчик на технологични решения.

Възможност за две ДДС ставки в една фактура

Възможност за две ДДС ставки в една фактура Динамичният цикъл на съвременния бизнес предлага различни решения. Например в туристическия бранш има комбинация от мениджмънт и специфично данъчно отчитане. Затова в нашите продукти вие можете да съставите сложен документ с различни ДДС ставки. При това фактурата е обща, съдържа в себе си две или повече данъчни основи, различни проценти ДДС и пълно изпълнение на изискванията за сделки с комбиниран процент ДДС. Функциите са достъпни On-Line в прогресивната и безплатна система www.InvoicePro.bg, Регистрирайте се сега, отнема 2 минути и гарантира пълна удовлетвореност на клиентите. Перфектно решение за туристически агенции, динамични бизнес мениджъри и отдалечени офиси.
В това издание:
Microinvest преминава към 100% електронно фактуриране
Microinvest общност
Въпросите се повтарят, решенията също!
Новата версия на Microinvest FormScript
Ползата от бюлетина на Microinvest
Фискален сервиз от Microinvest
Възможност за две ДДС ставки в една фактура
Новини:
Безплатни продуктови обучения
Бизнес закуска "ERP и CRM системи за Вашия бизнес", 28.02.2013 г.
Microinvest раздава награди на семинар на Апис
Microinvest във Google +
Бързи връзки:
Корпоративен блог
Microinvest клиенти - снимки и готови решения
Софтуерни пакети
Безплатно SMS известяване за нови версии


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest