Microinvest АРХИВИ


Microinvest създаде специална комбинация от Microinvest Архи Pro и USB Flash памет с обем от 8 GB, които работят в тандем!

 


  

 

Целта на този хибриден продукт е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора. Само поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми. Закупуването на USB Flash устройството осигурява една безплатна актуализация на Microinvest Архи Pro до версия 4.50.000. Самата USB Flash памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове. 

Microinvest АРХИВИ позволява автоматично създаване на архиви на всички работни бази от данни, използвани от PRO серията продукти на Microinvest, които са предварително зададени за архивиране в Microinvest Архи Pro.

 

 

>> Цена на Microinvest АРХИВИ: 14.90 EUR без ДДС

  

 

 

Поръчайте онлайн!

         

 

   

Свържете се с наш консултант!

Поръчайте

онлайн!

         

 

   

Свържете се с консултант 

на Microinvest или с най-близкия 

регионален представител

 

  

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X