Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Преминете към хардуерен лиценз, само за 9.90 EUR

Преминете към хардуерен лиценз, само за 9.90 EUR Сега, когато актуализирате е правилният момент да преминете към хардуерен лиценз. Цената на един USB ключ за крайния клиент вече е 9.90 EUR без ДДС, т.е. цена под себестойността на тези устройства в България. Чрез тази стъпка нашият екип се стреми да осигури комфорт на клиентите, да елиминира необходимостта от регистриране и пререгистриране на продуктите, както и да не поставя клиента в зависимост от работното време на компанията. Повече информация можете да научите тук и да се свържете с наш представител тук. Целта на Microinvest е всички клиенти да използват хардуерни лицензи. Това както улеснява работата, така и предоставя допълнителни функционални възможности.

Нови версии на Делта и ТРЗ за 2010

Нови версии на Делта и ТРЗ за 2010 Новите версии на Microinvest Делта и Microinvest ТРЗ са достъпни за сваляне от клиентите. Въведени са всички нормативни промени за тази година, като е обърнато специално внимание на плавната миграция от 2009 към 2010 година. Основните изменения са новите кодове по параграфи в Microinvest ТРЗ, нови функции и справки в Microinvest Делта и редица други удобства. Закупуването на 6-месечна актуализация ще Ви гарантира нововъведенията в непрекъснато изменящото се законодателство. И най-важното, като лидер на пазара Microinvest осигурява качествено обслужване на клиентите си, без никакво забавяне, при напълно разумна цена.

По-добро обслужване по телефона

По-добро обслужване по телефона В началото на 2010 година се увеличиха рязко запитванията за наш софтуер. Клиентите масово подменят своите версии и инсталират най-новите. Поради по-високата натовареност ангажирахме допълнително колеги, за да предложим по-добро обслужване. Ако имате техническо запитване или сложен счетоводен казус, можете да се обръщате и към офисите ни в страната. Специалистите там са сертифицирани и ще Ви отговорят бързо и компетентно. Използвайте тези телефони: В.Търново - 062 / 605 615, Бургас - 056 / 824 173, Варна - 052/ 695 678.

Използвайте форума и електронния съветник

Използвайте форума и електронния съветник Бързо и лесно можете да намирате отговори на своите въпроси 24 часа в денонощието, използвайки нашия електронен съветник и форума на Microinvest. Така ще получавате качествена информация, без да чакате да се освободи компетентен консултант. Системата отговаря на над 70% от зададените въпроси, а във фирмения форум, можете да развиете питането си максимално, като очаквате отговор не от един, а от много специалисти в съответната област. Всичко това е безплатно, без да се налага да плащате дори за телефонен разговор.

Защо използвате стари версии на Microinvest Склад Pro?

Защо използвате стари версии на Microinvest Склад Pro? Кога за последен път сте се возили на каруца? А на Трабант? Макар и да звучи ретро, в своето време и каруцата, и Трабантът, са решавали проблеми с транспорта. Но в съвременното общество това е остаряла и неадекватна форма за придвижване. Ето затова приканваме всички наши клиенти да инсталират последните версии на Microinvest Склад Pro. При цена на актуализацията от 19 EUR и последващи 3 безплатни версии, клиентите ще използват справки, анализи и нови документи. И ако още се колебаете каква ще е ползата за Вас от това, помислете за остарелия транспорт и неговото приложение в модерния свят. Защото с една актуализация Вие ще получите по-мощни инструменти за контрол и анализ.

Фискален сервиз при нас с подарък - софтуер

Фискален сервиз при нас с подарък - софтуер Microinvest се стреми да предлага комплексни решения на своите клиенти. В нашите офиси можете да получите консултация за избор на фискално устройство, както и обучение за работа с него. Нашите специалисти познават пълната гама касови апарати на пазара и са профилирани в поддръжката на тези устройства. Възползвайте се от фискалните сервизи на Microinvest в София, Варна, Бургас и Велико Търново. С всяка покупка на фискално устройство от Microinvest Ви подаряваме Microinvest Склад Pro Light на приблизителна стойност 200 лв.

ЕКСПЕРТИС – счетоводно-правна информационна система

ЕКСПЕРТИС – счетоводно-правна информационна система ЕКСПЕРТИС 7.0 е счетоводно-правна информационна система, разработена специално за нуждите на счетоводителите и счетоводните къщи. Тествайте безплатно. Вижте как.
В сп. БЪЛГАРСКИ ЗАКОННИК, е публикувана актуална информация за всички промени в ЗДДС в сила от 1 януари 2010. Повече информация можете да откриете тук.
В това издание:
Преминете към хардуерен лиценз, само за 9.90 EUR
Нови версии на Делта и ТРЗ за 2010
По-добро обслужване по телефона
Използвайте форума и електронния съветник
Защо използвате стари версии на Microinvest Склад Pro?
Фискален сервиз при нас с подарък - софтуер
ЕКСПЕРТИС – счетоводно-правна информационна система
Новини:
С 30% по-евтин софтуер от Microinvest
Промоции с подарък софтуер
Компютърни конфигурации
Пакетни цени от Microinvest
Безплатен каталог
Обект на седмицата
Бързи връзки:
Форум
Корпоративен блог
Безплатни обяви


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2009 Microinvest

frameborder img !? msn mshtml scrolling notify tagline yahoo fwd topic message size ma1 mag2 fax vous sansserif fw pdf referral 2003 daily emailing puzzles